Ediția a III-a Festivalului Național de Folclor „Ioan Cobâlă”, anulată și înlocuită cu un spectacol al unor artiști îndrăgiți! (foto)

Din păcate suntem nevoiți să facem un anunț: având în vedere ultimele modificări legislative suntem puși în situația de a anula cea de-a III-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Ioan Cobâlă”, manifestare ce urma să aibă loc în zilele de 13 și 14 septembrie 2024, pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani.

Nu ne e ușor să acceptăm situația și faptul că munca de mai bine de două luni a întregului colectiv se dovedește a fi în van.

Este principalul eveniment organizat de noi pentru care ne-am zbătut și la care am visat un an întreg.

Am sperat până în ultima clipă, dar este trist că acum în locul emoțiilor pentru deschiderea festivalului a luat loc amarul dat de transmiterea notificărilor de reziliere a contractelor cu furnizorii noștri și cu artiștii ce urmau să evolueze.

Totuși, căutând o soluție să nu ne lăsăm învinși de contextul legislativ nefericit, și mai ales din respect față de spectatorii noștri care și-au dorit să ne fie alături zilele acestea și să participle la cea de-a III-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Ioan Cobâlă”, venim cu propunerea de a fi totuși împreună, vineri 13 septembrie 2024, începând cu ora 17:00,  pe Pietonalul Unirii (în fața Hotelului „Maria”) unde vom susține un spectacol cu artiști îndrăgiți.

Vă așteptăm cu emoție și ne dorim ca anul viitor să fie unul cu mult mai bun și mai blând decât acesta în ceea ce ne privește!

(Comunicat de presă Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor” Ioan Cobâlă)


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Psihologul botoșănean Gabriela-Dana Pușcașu, despre gestionarea comportamentului copilului în grup la Conferința ABA!

Tuesday, 17 September 2024

Gabriela-Dana Pușcașu, BCBA și psiholog cu drept de liberă practică în domeniul psihopedagogiei speciale, se va alătura în calitate de speaker cu o temă de interes care vizează ges...

Polițiștii botoșăneni, cu ochii pe cei certați cu regulile: Sunt vizați și cei care apelează nejustificat 112!

Tuesday, 17 September 2024

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...

Doi elevi ai Colegiului „A.T.Laurian” au inițiat un proiect pe tema dezvoltării durabile a orașului Botoșani! (foto)

Tuesday, 17 September 2024

Recent, s-a desfăşurat în aula colegiului Conferinţa publică, în cadrul căreia a avut loc premierea participanţilor la concursul de eseuri şi la concursul de machete „Oraşul ...