De ziua lui Eminescu actorii de la Teatrul „Vasilache” joacă spectacolul „Luceafărul”

Pe 15 ianuarie se sărbătorește Ziua Culturii Naționale și 173 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu. Cu acest prilej, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret prezintă, în data de 15 ianuarie 2023, de la ora 18:00, spectacolul „Luceafărul”, de Mihai Eminescu, în regia lui Ion Sapdaru.

Scenografia este semnată de Gelu Rîşca, video design-ul este realizat de Silviu Apostol, iar coregrafia de Victoria Bucun.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Oana Asofiei, Pavel Petraşi, Andrei Bordianu, Ana Apetrei, Anamaria Chelaru, Adelina Cojocariu, Renata Voloşcu, Andrei Iurescu și Cosmin Tanasă. Voce Ion Caramitru, înregistrare Radio România.

Spectacolul va fi prezentat în cadrul Studioului de Teatru pentru Tineret al Teatrului „Vasilache”, sub patronajul UNITER.

Aşadar, sunteți invitați să vizionați „celebrul poem „Luceafărul” într-o interpretare coregrafică, muzicală, actoricească, însoţită de geniala voce a marelui Ion Caramitru”.

Spectacolul este recomandat tinerilor cu vârsta peste 13 ani.

 Preţul unui bilet este de 15 lei pentru elevi şi studenţi, iar 20 de lei pentru adulţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ședință cu directorii și directorii adjuncți de școli. Șeful IȘJ: „Și vă rog încă o dată să...” (foto, video)

astăzi, 18:14

Joi spre orele amiezii, în Aula Magna a Colegiului Național „A.T. Laurian”, a avut loc o ședință cu directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățămâ...

Brățări inteligente pentru monitorizarea agresorilor în cazurile de violență domestică, trimise la Botoșani! (foto, video)

astăzi, 16:26

Începând cu data de 1 octombrie a devenit operațional, și la nivelul județului Botoșani, Sistemul informatic de monitorizare electronică a persoanelor care fac obiectul aplicării mă...

Noi dispozitive pentru polițiștii rutieri din județul Botoșani, despre ce este vorba! (video)

astăzi, 15:14

Anunțul a fost făcut de către Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, în cadrul unei conferințe de presă. La ...