Copii sunt așteptați la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”: în week-end avem „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”

Copii sunt așteptați la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”: în week-end avem „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” vă invită duminică, 3 noiembrie 2019, de la ora 11:00 și 12:30  la spectacolul „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”.

„Spectacolul prezintă călătoria unui Om de Zăpadă în căutarea Soarelui pentru  a-l ruga pe acesta să nu-l topească. Drumul prilejuieşte întâlnirea cu o serie  de personaje şi împărtăşirea unor valori umane, ca sacrificiul, generozitatea, iubirea, timpul dăruit celorlalţi. Reprezentaţia se adresează deopotrivă celor mici şi celor mari, transpunând în imagini poetice întrebări şi răspunsuri despre viaţă, timp, renaştere”, e explicat regizorul Aurelian Bălăiţă.

Dacă regia spectacolului este asigurată de Aurelian Bălăiță, scenografia este asigurată de Mihai Pastramagiu, în timp ce din distribuția este asigurată pe roluri de Andrei Iurescu, Florin Iftode, Andreea – Elena Popovici, Pavel Petraşi, Alin Gheorghiu, Marius Rusu, Aurica Dobrescu, Anamaria Chelaru, Adelina Cojocariu.

Preţul unu bilet a rămas 12 lei, iar rezervările le puteți face telefonic, la numărul: 0756.084.651. Totuși, locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

De asemenea, orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”, care pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
15

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
65

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
141

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...