Conferință organizată de Memorialul Ipotești pentru lansarea unui proiect cultural în Săveni și Ipotești

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală „Valea Başeului de Sus”, în parteneriat cu Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu”, a obţinut anul acesta, prin intermediul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), finanţare pentru proiectul cultural „Seri Eminesciene – muzică, film, poezie şi arte plastice”.

Activitatea se va înscrie în continuarea Festivalului de Folk „Seri melancolice eminesciene”, aflându-se, astfel, la a XIV-a ediţie.

Proiectul, singurul de acest gen din regiune, se va desfăşura în localităţile Ipoteşti și Săveni şi va include activităţi destinate copiilor şi tinerilor cu implicarea muzicienilor, scriitorilor şi artiştilor plastici.

Cu această ocazie, joi, 20.04.2023, ora 12:00, la Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu”, în sala Horia Bernea va avea loc conferinţa de presă cu ocazia lansării proiectului.

Precizăm că la dispoziția presei va fi pus un microbuz pentru deplasarea până la Ipotești, microbuz care se va afla la ora 11:30 în parcarea Consiliului Județean Botoșani.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...