Actorul din serialul „Clanul”, născut în Botoșani: ”Părinții mei sunt foarte șmecheri, sunt profesori universitari”

Este un om bun ca pâinea caldă, dar telespectatorii l-au văzut jucând multe roluri negative.

Bogdan Farcaș, Ciomag din serialul „Clanul”, a povestit mai multe despre personalitatea sa, dar și despre familia din care provine.

„În mod bizar, mi se potrivesc chestiile astea negative, dar nu știu de ce. Dar nu de acum. Am început să filmez din astea la filme americane de prin 2004-2005. Am jucal mafioți ruși. În general muream până în minutul 18”, a povestit Bogdan Farcaș în platoul emisiunii La Măruță.

Actorul a mărturisit că s-a născut în Botoșani.

„Eu m-am născut la Botoșani, crescut la Iași, și am prins trecerea dintre comunism și democrație, când habar nu aveam ce să facem cu libertatea aia. Ori spărgeam mașini, ori furam garduri din construcții, numai de dragul de a fura”, povestește actorul despre perioada în care avea aproximativ 13 ani.


 

În prezent, Bogdan Farcaș lucrează în 5 teatre.

„La Ploiești, la Vâlcea, la Târgoviște... Fac naveta cu motocicleta, sunt și într-un club moto. Am avut și accident, destul de rău. Există motociclist care a căzut și care o să cadă. Dacă îți revii și rămâi în viață, mergi mai departe”, spune actorul în emisiunea de la ProTV.

Bogdan Farcaș provine dintr-o familie de intelectuali.

„Părinții mei sunt foarte șmecheri, sunt profesori universitari. Sora mea e cel mai deștept om pe care îl cunosc. A terminat în Germania Inginerie genetică (nr.studiază cancerul), după care și-a dat doctoratul la Oxford, acum este și profă la Cambridge. Eu când am plecat de acasă, eram extrem de mofturos, pentru că mămica mea a fost destul de fraieră și mi-a strecurat ciorba până la 18 ani. Băiatu lu mama eram. După care, m-am mutat la 22 de ani la Mureș, singur. M-a apucat orgoliul, nu am mai vrut bani de la taică-miu”.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de preșcolarii unei grădinițe din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Activitățile desfășurate au fost  variate și atractive, cu teme specifice: „Împreună pentru educație”, „La mulți ani, dragi educatoare!”, „Grădinița-...