Uvertura Mall va avea un Multiplex cu cinci săli de cinema și peste 80 de magazine

Uvertura Mall va avea un Multiplex cu cinci săli de cinema și peste 80 de magazine

Compania internațională de consultanță imobiliară DTZ Echinox a fost desemnată să furnizeze servicii de property management pentru două noi centre comerciale: Felicia Shopping Center din Iaşi și Uvertura Mall din Botoșani, se arată într-un comunicat remis redacției Stiri.botosani.

Preluarea serviciilor de property management pentru Felicia Shopping Center din Iaşi și Uvertura Mall din Botoşani certifică experiența amplă în administrarea de centre comerciale pe care DTZ o deține. Cu cele două noi proiecte ne consolidăm poziţia la nivel naţional şi devenim mai încrezători în dezvoltarea portofoliului nostru pe segmentul de retail, a declarat Yves d’Arfeuille, Head of Property Management Department, DTZ Echinox.

Uvertura Mall este un proiect de retail dezvoltat de compania S.C. MOLDOVA UNIVERSAL S.A., o societate cu capital românesc integral, prezentă pe piaţă din anul 1991.

Între realizările sale se numără Moldova Mall din Iaşi, trei proiecte rezidenţiale în Iaşi şi unul în Botoşani.

Uvertura Mall are o suprafaţă totală de 32,000 mp, distribuiţi pe 6 niveluri, demisol, parter şi 4 etaje, la sfârşitul anului 2012 era închiriat în proporţie de 82% şi va fi livrat în a doua jumătate a lunii martie acestui an.

Localizat în centrul oraşului Botoşani, cu acces şi vizibilitate excelente, mall-ul gândit ca destinaţie unică pentru cumpărături, va pune la dispoziţia botoşănenilor peste 80 de magazine cu o ofertă unică de branduri şi un supermarket.

În plus, Uvertura Mall îşi propune să devină principalul pol de divertisment din oraş, oferind locuitorilor din Botoşani primul Multiplex, cu 5 săli de cinema, o sală de bowling şi billiard, zonă de joacă pentru copii şi zonă de food court.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
630

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
138

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
86

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...