Peste 1000 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani! VEZI oferta angajatorilor

Peste 1000 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani! VEZI oferta angajatorilor

1041 de locuri de muncă la dispoziția botoșănenilor care caută de lucru în această perioadă! În continuare, firmele angajează ingineri, dar salariile abia ajung la 2500 de lei, chiar și pentru cei cu vechime de 10 ani.

Un îngrijitor clădiri la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani, cu studii medii și 3 ani vechime, va primi un salariu de 2074 lei.  

Primăria Ungureni a scos la concurs un post de referent specialitate așezământ cultural, în timp ce Spitalul de Pneumoftiziologie din Botoșani anunță un post de economist și unul de statistician medical. 

Palatul Copiilor Botoșani angajează administrator financiar, cu condiția vechimii de 10 ani în muncă și studii superioare.  

Și Direcția de Asistență Socială Botoșani anunță un post vacant, de îngrijitor bătrâni la domiciliu, pentru un salariu de 2252 lei (vechime 5 ani).

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...