Dan Șlincu a votat cu gândul la generațiile anterioare. „Avem o datorie morală”

Dan Șlincu a votat cu gândul la generațiile anterioare. „Avem o datorie morală”

Dan Șlincu și-a exprimat opțiunea pentru alegerile parlamentare, duminică, în cadrul secției de votare 104 din cartierul Trestiana al municipiului Dorohoi.

Managerul auto-suspendat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) din Botoșani a precizat că votul este o datorie morală.

„Am votat cu gândul la copiii și tinerii noștri, cărora trebuie să le asigurăm un viitor mai bun la noi in țară, pentru a-i determina să nu plece în străinătate, să trăiască lângă familiile lor și să aducă plus valoare în țara lor. Am votat cu gândul și la părinții si bunicii noștri față de care avem o datorie morală de a le asigura un trai mai bun și o viață fără prea multe griji. Am votat pentru că vreau ca  județul nostru să aibă parte de mai multe investiții în spitale, în școli, în infrastructura rutieră, să aibă parte de mai multe investiții prioritare județului nostru. Trebuie să uzăm de acest drept constituțional de a vota pentru ca cei desemnați la aceste alegeri parlamentare să aibă o cât mai mare reprezentativitate”, a afirmat Dan Șlincu.

 

Spune-ne opinia ta