Cinematograful Unirea, un nou Colectiv? Incompetența administrativă a PSD-ului la Botoșani!

Cinematograful Unirea, un nou Colectiv? Incompetența administrativă a PSD-ului la Botoșani!

În 2015, am ieșit în stradă pentru Colectiv. Am ieșit în stradă pentru proasta gestionare a situațiilor de urgență, pentru corupția care a permis ca localuri să funcționeze fără aviz, pentru românii care au fost victimele unui sistem infect.

NU vreau să ies în stradă și pentru Botoșani. Nu vreau ca municipiul nostru să fie zi de zi în pericolul unei tragedii.

Cinematograful Unirea funcționează cu grave nereguli legate de siguranță.

Recent, un control al reprezentanților ISU a relevat faptul că cei din conducerea Cinematografului Unirea au fost sancționați și somați să remedieze problemele pentru care fusese atenționați anterior.

Din păcate, nici până acum, aceste probleme nu au fost rezolvate.

Instalația hidranților interiori nu funcționează, iar restul infrastructurii este învechită și defectă.

Fără nicio responsabilitate față de botoșăneni, există candidați care, evitând problemele dar și soluțiile lor, își fac campania în colaborare cu Cinematograful Unirea, iar Primăria organizează aici evenimente.

Amintim că cinematograful a intrat recent în administrarea Primăriei Municipiului Botoșani, dar din păcate, aceasta nu a reprezentat și o îmbunătățire a calității actului cultural desfășurat în cadrul instituției.

Pentru a elimina incompetența administrativă și pentru a avea o voce cu adevărat independentă a botoșănenilor în Consiliul Local Botoșani, votați Ionuț-Bogdan Cărăușu, poziția 10 pe buletinul de vot!

(Comunicat Ionuț-Bogdan Cărăușu, C.M.F. 24240093)





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fost polițist de frontieră obligat să muncească 60 de zile, pe gratis, după ce a amenințat un polițist botoșănean și i-a rupt epoleții!

astăzi, 11:42
406

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat pe inculpatul Petru T., fără antecedente penale, la un an și zece luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, refu...

Doliu în familia fostului șef al Poliției Rutiere Botoșani. ”Ai fost un monument de onestitate, educație, bunătate și bun simț!” (Foto)

astăzi, 11:42
2109

Au trăit împreună 40 de ani. Până când ”moartea i-a despărțit”. Despre cea care i-a fost tovarăș de viață la bine și la greu, fostul șef al Poliției Rutiere B...

Patru fraţi din Botoşani, bătuţi cu bestialitate de propriul tată. "Copilul trebuie să aibă frică de părinţi!"

astăzi, 11:42
925

Motivul pedepsei este la fel de halucinant ca fapta în sine - micuţii ar fi spart un geam în timp ce se jucau prin curte. Când tatăl lor s-a întors acasă, beat criţă, copi...