Viorica Afrasanei - Nostalgii dupa anii de parlamentar!

Viorica Afrasanei - Nostalgii dupa anii de parlamentar!

 Viorica Afrasanei, subprefect de Botosani  

Prima zi de lucru in Prefectura i-a amintit noului subprefect, Viorica Afrasanei, de activitatea de parlamentar.

Insa anii de deputatie nu o ajuta prea mult, dupa cum recunoaste subprefectul instalat miercuri in scaunul lasat liber de Corneliu Mihai.

Viorica Afrasanei si-a luat in primire biroul, a facut cunostinta cu personalul, a discutat cu seful de serviciu, s-a uitat pe rapoartele din 2008, planurile pe anul in curs, cat si peste proiectele europene ce se deruleaza si cu care institutia este partenera.

Intr-o oarecare masura ma avantajeaza ca am avut trei mandate de parlamentar, dar nu esential. Este o experienta care ma poate ajuta si in noile responsabilitati. Difera, totusi, activitatea parlamentara de cea de subprefect, a precizat subprefectul Viorica Afrasanei.

Zilele urmatoare va prelua, cel mai probabil, serviciul de Integrare europeana, cooperare internationala si dezvoltare economica, coordonarea serviciilor publice deconcentrate.

Urmeaza, prin Ordonanta Guvernului, sa preiau cateva comisii, probabil cea de Dialog social civic, cea pentru persoanele varstnice si sa indeplinesc calitatea de membru in Biroul Judetean pentru romi, ca reprezentant al Prefecturii, a declarat Viorica Afrasanei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
26

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
25

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
25

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...