VESTI BUNE: Drumurile au intrat in atentia autoritatilor botosanene!

VESTI BUNE: Drumurile au intrat in atentia autoritatilor botosanene!
Prefectul judetului Botosani, Cristian Roman, a anuntat astazi ca drumurile din judet, care au dat atatea batai de cap soferilor, au intrat in atentia autoritatilor.

Astfel, in urma unor discutii purtate in aceste zile la Bucuresti, la Compania Nationala de Autostrazi, s-a luat in discutie, punctual, starea drumurilor din Botosani. Se are in vedere, pentru inceput, licitatia anuala pentru reparatii capitale si modernizari la DN 28B, Targu Frumos - Botosani.

"Este vorba despre un contract pe doi ani, lucrarile urmand sa inceapa din 2009", a precizat prefectul Cristian Roman.

De asemenea, se va realiza un studiu de fezabilitate pentru DN 24C, frontiera de est a Romaniei. Din cauza lipsei fondurilor, drumul va fi introdus intr-un program european, urmand sa se identifice si absoarba banii necesari.

O urgenta o reprezinta si DN 29D, zona Dealul Mare, un drum in care s-au investit in ultimii ani sume mari de bani.

"Avem in vedere realizarea viaductului pentru o distanta de 159 de metri liniari. Proiectul va avea o desfasurare de 2 ani, cu incepere in 2009. De asemenea, se va stabili daca va fi implicat acelasi constructor sau altul", a mentionat prefectul de Botosani, avand in vedere ca la Dealul Mare drumul s-a surpat in anii trecuti cu doar cateva zile inainte de a avea loc receptia oficiala a lucrarilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
64

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
118

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
142

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...