Romeo Caciuc, instalat oficial la conducerea Directiei de Drumuri si Poduri Botosani!

Romeo Caciuc, instalat oficial la conducerea Directiei de Drumuri si Poduri Botosani!

 Directia Judeteana de Drumuri si Poduri  

In sedinta de astazi a Consiliului Judetean Botosani, consilierii au votat desemnarea in functia de director al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri Botosani a lui Romeo Caciuc.

"Postul a fost ocupat de Romeo Caciuc in urma vacantarii functiei de director, dupa demiterea Geaninei Pintilii. S-a organizat o procedura de concurs, s-a sustinut un concurs, in urma caruia Romeo Caciuc a fost declarat admis", a mentionat presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac.

Romeo Caciuc are 40 de ani si este absolvent al Facultatii de Constructii, specializarea Constructii - Drumuri si poduri. A activat in mediul privat, dar a fost si inspector la Inspectia Judeteana in Constructii Botosani.

Numele sau este legat, insa, de faptul ca a facut parte din echipa de lucru de pe santierul de la Dealul Mare, pe DN 29D, ca inginer sef.

Drumul s-a surpat inainte de inaugurare, din cauza alunecarilor de teren.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
243

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
41

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
62

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...