Program definitiv la inaugurarea Salii Polivalente

Program definitiv la inaugurarea Salii Polivalente
Reprezentantii primariei municipiului Botosani au definitivat programul zilelor de sambata si duminica, cand are loc inaugurarea oficiala a Salii Polivalente Elisabeta Lipa.

In cele doua zile sunt programate mai multe manifestari artistice si culturale, organizatorii mizand pe un numar foarte mare de spectatori.

Deschiderea oficiala este programata sambata la ora 10.00, cand va avea loc si dezvelirea firmei luminoase ce poarta denumirea salii, sfintirea si prezentarea bazei sportive.

De la ora 11.30 vor avea loc, timp de o ora demonstratii de lupte greco-romane, box, canotaj, badminton, haltere si arte martiale.

De la ora 12.30 incep pregatirile pentru meciul dintre Pro Volei Botosani si Constructorul Bucuresti, meci contand pentru etapa a V-a a ligii secunde la volei feminin, dupa care de la 15.00 este programat un turneu de fotbal pentru elevi din clasele I-IV.

De la ora 17.00 si pana la 18.30 este programat unul din cele mai importante evenimente si anume meciul demonstrativ de old-boys intre o echipa formata din fosti jucatori ai nationalei Romaniei si o selectionata cu fosti jucatori de la echipele din zona Moldovei.

Ziua a doua va debuta la ora zece cu cateva meciuri de volei, baschet, handbal si streetball, in care vor evolua echipele liceelor din municipiul Botosani, un concurs de majorete si o demonstratie de karate.

De la ora 14.00 si pana la 17.00 este programat un turneu de minifotbal, dupa care de la 18.00 este programat un spectacol care va incepe cu un concert al Rapsozilor Botosanilor, dupa care vor urma trupele Class si Fly Project.

Dupa 21 de ani, am reusit sa finalizam aceasta Sala Polivalenta. Este o sala deosebita cum putine orase din tara au. S-au alocat sume importante de la bugetul local pentru dotarile acestei sali, fiind achizitionate echipamente de cea mai buna calitate. Botosaniul are o traditie in acest sport, avem campioane, olimpice, mondiale, europene sau balcanice si era nevoie de aceasta sala pentru a crea conditii pentru performanta sportivilor, a spus viceprimarul Florin Ghiorghita.

In acest an, am avut etapa de ciclism la Botosani, am avut etapa de campionat national de raliu, am finalizat Sal Polivalenta, am facut investitii masive in stadionul Municipal si am investit la FC Botosani, a adaugat Ghiorghita.

Dupa inaugurare, Sala Polivalenta va putea fi inchiriata pentru diferite manifestari, meciuri de fotbal, baschet, handbal, volei, concerte.

Cat priveste tarifele, acestea inca nu au fost stabilite, ele urmand a fi afisate incepand de saptamana viitoare.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
75

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
117

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...