Primăria va solicita sprijin de la Guvern

Primăria va solicita sprijin de la Guvern

Datoria de peste 100 de milioane de lei pe care o înregistrează Primăria municipiului în urma pierderii procesului cu fosta societate de termoficare, a pus pe jar municipalitatea, primarul Cosmin Andrei declarând că deja a demarat discuțiile cu avocatul care se va ocupa de caz și într-un final dacă nu va mai exista nicio cale legală, va apela și la sprijinul Guvernului.

Vinovatul moral pentru tot ceea ce se întâmplă acum este Cătălin Flutur împreună cu fostul director al Termica, Ioan Diaconu. În acest moment, ne concentrăm foarte mult pe discuțiile cu avocații să vedem care sunt demersurile imediat următoare pe care le facem. O să ajungem cu siguranță, dacă se va ajunge la această executare, să solicităm ajutorul Guvernului pentru că 98 la sută din bani ajung în conturile statului român”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

În cazul nefericit în care se va ajunge la executare, edilul municipiului a declarat că încerca să poarte discuții cu lichidatorul pentru a se încerca o eșalonare la plată.

 

Spune-ne opinia ta