Ora Pământului. Diseară se sting luminile în zona centrală a municipiului Botoșani

Ora Pământului. Diseară se sting luminile în zona centrală a municipiului Botoșani

Primăria municipiului Botoșani se alătură uneia din cele mai mari acțiuni voluntare – Ora Pământului!

Astăzi, pe 25 martie 2023, timp de o oră, de la 20.30 până la 21.30, vor fi stinse luminile la sediul municipalității și pe Pietonalul Unirii, Parcul Primăriei, Pietonalul Bancar și Parcul Junior.

În acest an are loc cea de-a 17-a ediție a Orei Pământului (Earth Hour), ce își propune a fi „cea mai mare oră pentru Pământ”.

Oameni, instituții publice și companii de pe tot globul se vor uni pentru a stinge lumina și vor oferi o oră din timpul lor pentru planetă, în peste 8.000 de orașe din 195 de țări.

Pe lângă gestul simbolic de a stinge lumina în intervalul 20:30 – 21:30, organizatorii – World Wide Fund for Nature – invită oamenii să renunțe la rutina zilnică și să petreacă o oră în care să desfășoare acțiuni care au ca scop protecția naturii.

Ora Pământului a fost organizată prima oară pe 31 martie 2007 în Sydney, când 2 milioane de oameni și peste 2.100 companii au stins lumina timp de o oră.

(Comunicat de Primăria municipiului Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai mulți bani la poliţa RCA dacă conduci mașina soției/ soțului

astăzi, 19:43
12

Poliţa RCA. Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) propune schimbarea legislației RCA. Mai exact,  se scumpesc polițele dacă conduci mașina soției/soțului fără declarație.Pol...

Sfârșit de februarie cu manifestări culturale pe Pietonalul Unirii

astăzi, 19:15
32

 În perioada 28 februarie-1 martie 2024, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție publică de cultură aflată în subordinea C...

Concluziile raportului IML în cazul Alexandrei: fără analize, fără tratament antibiotic, fără chiuretaj. Medic ieșean: ”Categoric putea fi salvată!”

astăzi, 18:39
1068

Dezvăluiri șocante în cazul Alexandrei Ivanov, tânăra din Botoșani însărcinată în trei luni, care a murit pe patul de spital după 8 ore de chinuri groaznice. Un speciali...