Lucrările pentru realizarea de marcajele rutiere pe bulevardul Eminescu vor fi reluate, după ce vremea le va permite

Lucrările pentru realizarea de marcajele rutiere pe bulevardul Eminescu vor fi reluate, după ce vremea le va permite

Lucrările pentru realizarea de marcajele rutiere pe bulevardul Mihai Eminescu au fost amânate din cauza vremii, dar se vor relua imediat ce timpul o va permite.

 „Pe bulevardul Mihai Eminescu, tronsonul cuprins între strada Marchian și strada Octav Onicescu, as fi trebuit să înceapă lucrările de marcaje longitudinale și transversale, lucrări efectuate de o firmă specializată pe marcaje tip termoplast” a precizat viceprimarul municipiului, Marian Murariu.

Decizia a fost luată după ce Direcția Edilitare a explicat că din cauza gradului de umiditate crescut, aceste marcaje nu au aderență și nu fac priză pe asfaltul umed.

“A fost nevoie să amânăm lucrările până când vremea ne va permite acest lucru. Sunt niște lucrări mult mai calitative decât clasica marcare cu vopsea. Aceste marcaje de tip termoplast sunt garantate de către constructor minim doi ani dar din experiența noastră ele rezistă trei-patru ani”, a mai adăugat Marian Murariu.

În acest an, se vor realiza marcaje tip termoplast și pe bulevardul George Enescu, tronsonul dintre strada Primăverii și bulevardul Mihai Eminescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
6

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a...

Botoșăneanul Gheorghe Sorescu, alături de noua generație de jandarmi! (Foto)

astăzi, 15:56
24

Cei 148 de elevi ai promoției aprilie 2024 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni se îndreaptă către un capitol nou al vieții lor, plini de entuz...

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
305

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...