LIVIU ANDRONIC: Ghiorghita s-a gandit ca la Botosani totul merge ca pe roate, asa ca e nevoie sa mai puna un pic de frana!

LIVIU ANDRONIC: Ghiorghita s-a gandit ca la Botosani totul merge ca pe roate, asa ca e nevoie sa mai puna un pic de frana!
Viceprimarul municipiului Botosani, Florin Ghiorghita, a intrat in vizorul liberalilor, acestia criticand modul in care se aplica Regulamentul de blocare a rotilor si de ridicare a masinilor parcate neregulamentar.

Liviu Andronic, secretarul general al PNL, filiala Botosani, a recunoscut necesitatea unui astfel de regulament, precum si beneficiile aduse, in vederea fluidizarii traficului si a disciplinarii soferilor. Insa critica dur modul defectuos in care se aplica aceste masuri.

“Unul dintre cei doi viceprimari de Botosani, aflat la al doilea mandat, s-a gandit ca la Botosani totul merge ca pe roate si ca dezvoltarea municipiului a luat atata viteza incat nu se mai poate opri, asa ca trebuie sa puna un pic de frana, adica sa blocheze cat mai multe roti", a declarat liberalul Liviu Andronic.

Cu toate acestea, Andronic recunoaste ca masura este binevenita.

“Daca nu ar fi benefica, as spune ca este o hachita a viceprimarului. Insa este aplicata total anapoda, pentru ca se blocheaza mai mult decat este nevoie", a completat secretarul general al PNL Botosani.

Liviu Andronic a incercat sa exemplifice cele de mai sus prin faptul ca un botosanean care stationase intr-o parcare s-a ales cu avertisment, insa apoi a fost nevoit sa plateasca si amenda de 60 de lei.

Asta desi, sustine Andronic, firma respectiva ar trebui sa isi limiteze competenta doar pentru masinile parcate pe spatii verzi sau trotuare.

 “Nu este cumva vorba doar despre entuziasmul unui viceprimar tanar, dar plin de importanta pe care i-o da functia? Sau despre carenta, intrucat nu si-a instruit angajatii asa cum trebuie?", se intreaba Liviu Andronic.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
20

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
73

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
121

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...