Gheorghiță, "personajul" disputei cu iz comic dintre Flutur și Petrușcă

Întocmai ca în comediile lui Caragiale, acest anonim cu numele Gheorghiță a reușit, prin simpla absență, să aducă în privirile tuturor întrebarea: "Cine e acest Gheorghiță?".

Gheorghiță, "personajul" disputei cu iz comic dintre Flutur și Petrușcă

După ce a solicitat răspunsuri cu privire la începerea lucrărilor la Cornișa, precum și la extinderea rețelei de gaze în zona străzii Macului, consilierul PSD Ady Petrușcă a adus în prim-plan un "personaj". Pe fondul lui "Gheorghiță", pe care consilierul a spus că nu îl numește public, s-a iscat o dispută cu iz comic între PNL și PSD.

Întocmai ca în comediile lui Caragiale, acest anonim cu nume Gheorghiță a reușit, prin simpla absență, să aducă în privirile tuturor întrebarea: "Cine e acest Gheorghiță?".

Petrușcă a lansat intriga: "Nu vreau ca interpelarea mea să fie tratată ca un pamflet, dar aș vrea să vă întreb ceva, domnule primar. Cunoașteți un anume cetățean Gheorghiță F, printre oamenii dumneavoastră de partid?".

Consilierii PNL s-au arătat amuzați de această întrebare, după care au răspuns că personajul face parte, de fapt, din PSD. 

Petrușcă: "Domnul Gheorghiță mai face parte din Partidul Liberal? Pentru că aș fi vrut să îi comunic ceva din partea mea, dar nu mai insist".

A urmat un schimb de replici acide, pe baza interpelării consilierului PSD. Subiecul "Gheorghiță" a provocat, însă, cele mai multe chicoteli, persoana fiind pasată de la un partid la altul.

Flutur: "Știu despre cine vorbești. Data trecută, din respect, nu am dat un răspuns. Mă gândeam că, poate, nepoata sau vecina v-a sunat iarăși... Acum întrebați de cineva care, din cate îmi aduc eu aminte, prin 2014, a schimbat macazul și era, ultima oară, la PSD. Atunci de ce mă întrebați pe mine? Sau noi, ăștia [n.r.: PNL] facem un partid subteran?"

Petrușcă: "Am spus de Gheorghiță, voiam să văd reacția colegilor. Acel personaj care și-a pierdut locul de muncă, în 2012, X5-ul, bolidele, știți că avea... Nu spun niciun nume, atenție, niciun nume! E iarăși o poveste... [râde]. Și ajung la vorba aia: mâna care îți dă să mănânci, nu o muști niciodată. Vorbesc despre acel personaj".

Mihai Tincu a infirmat, ulterior, apartenența persoanei la organizația social-democrată: "Gheorghiță nu e din PSD".

(Roxana Aiacoboaei)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
367

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...