Drumul national Manoleasa - Mitoc - Radauti Prut, in atentia autoritatilor judetene!

Drumul national Manoleasa - Mitoc - Radauti Prut, in atentia autoritatilor judetene!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean  

Pornirea unui proiect de modernizare a drumului national de langa Prut, care pleaca de la Radauti Prut si merge pe la Manoleasa pana la baraj, a inceput sa dea roade, spun autoritatile judetene, precizand ca a fost semnat certificatul de urbanism pentru obtinerea studiului de fezabilitate in vederea modernizarii tronsonului de pe DN 24 C.

Acest certificat a fost solicitat de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi prin directorul Tiron Dorina si urmeaza deci sa se elaboreze studiul de fezabilitate pentru aceasta investitie. E un inceput, eu imi exprim speranta ca se va ajunge chiar la executarea lucrarilor poate chiar in cursul anului viitor, a declarat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Proiectul este cu atat mai important, cu cat zona este una cu risc de inundatii, dar mai ales, este vorba despre o zona care trebuie recuperate din punct de vedere al standardelor de viata, al dezvoltarii economice.

Nu trebuie uitat faptul ca acel drum face legatura cu vama de Stanca-Costesti si vama care inca nu este functionala, cea de la Radauti Lipcani. Ar trebui sa gasim o solutie si pentru pornirea constructiei la vama pentru ca acolo vama la moldoveni exista, podul este facut, dar din cauza ca noi nu am facut vama pe partea romaneasca, sistemul este inca nefunctional, a completat presedintele CJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
250

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
404

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...