Directorul Urban Serv, Bogdan Buhăianu: „Mi-aș fi dorit ca domnul primar să se plimbe prin oraș și să vadă realitatea activității noastre”

Directorul Urban Serv, Bogdan Buhăianu: „Mi-aș fi dorit ca domnul primar să se plimbe prin oraș și să vadă realitatea activității noastre”

Bogdan Buhăianu, directorul societății Urban Serv, a susținut în cursul zilei de vineri o conferință de presă  în care a încercat să evidențieze activitatea angajaților, care lucrează în condiții extrem de grele potrivit acestuia, iar remunerarea  personalului nu este pe măsură.

Oficialul a subliniat că acuzațiile primarului Cătălin Flutur la adresa societății pe care o conduce, sunt trunchiate, în condițiile în care edilul nu face decât să critice activitatea Urban Serv în conferințe de presă susținute în câmp, după cum spune Buhăianu.

„Eu cred foarte mult în îmbunătățirea lucrurilor pornind de la zero și pornind de la lucrurile simple. Activitatea noastră de colectare gunoi menajer fiind o activitate care nu se observă decât în momentul în care nu o facem. Dar în momentul când o faci, nimeni nu vede nimic. Colectarea gunoiului este un serviciu public care se observă doar în momentul în care nu-l faci. Nu vreau să mă victimizez dar vreau să pun în evidență că munca lucrătorilor din cadrul societății Urban Serv este extrem de importantă și extrem de grea. Salariile sunt în jur de 2000-2500 lei/lună, atât pentru șoferi cât și pentru încărcători, iar condițiile de muncă sunt extrem de grele. Mi-aș fi dori ca domnul primar să se plimbe prin oraș și să vadă realitatea activității de la Urban Serv, și nu s-o critice dintr-o conferință de presă  făcută în câmp. Respect foarte mult Instituția Primarului dar nu pot fi de acord, de multe ori, cu ideile expuse. Mi se par niște informații trunchiate, de multe ori din cauza oamenilor sunt în jurul dumnealui”, a declarat Bogdan Buhăianu.

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O clădire monument istoric, proprietate a Ministerului Sănătăţii, în avansată stare de degradare

astăzi, 13:02
73

O clădire monument istoric din municipiul Botoşani, care este acum în proprietatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), se află într-o avansată stare de degradare, iar autorităţi...

Viața botoșăneană din 1918, prezentată de social-democrați

astăzi, 09:18
150

Pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României, PSD Botoșani a demarat un proiect menit să facă legătură dintre trecut și prezent, care să contribuie la întărirea conștiinței ...

Calendar ortodox: Sfântul Sava, ocrotitorul monahilor din pustie

astăzi, 09:08
104

În Biserica Ortodoxă, ziua de 5 decembrie este momentul din an când se săvârşeşte pomenirea Sfântului Cuvios Sava cel Sfințit, unul dintre cei mai mari părinți duho...