Construcția viitoarei creșe din cartierul ANL Cișmea este aproape de final (fotogalerie)

Construcția viitoarei creșe din cartierul ANL Cișmea este aproape de final (fotogalerie)

Șantierul, deschis în urmă cu aproape un an, pentru construirea unei noi creșe în zona de periferie a orașului, a fost inspectat de primarul Cosmin Andrei.

Lucrările la noul obiectiv sunt  finalizate în proporție de 75%. Se intervine la partea de finisaje interioare și exterioare, au fost amenajate instalațiile sanitare și electrice și au fost executate și branșamentele.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, s-a declarat mulțumit de cum decurg lucrările.

Noua creșă este construită pe o suprafață de 822 mp, lângă grădinița din ANL Cișmea. Lucrările, executate de SC D&D SRL, au ca termen de finalizare începutul anului viitor.

Valoarea lucrărilor este de 4,1 milioane lei din fonduri europene și bugetul local, și acoperă atât execuția lucrărilor, cât și partea de dotare și echipare a noului obiectiv care va deservi 30 de copii în 3 grupe.

În momentul de față, în municipiu funcționează doar o singură creșă, cu o capacitate de aproximativ 100 de locuri.

Primăria Municipiului Botoșani va mai construi o creșă în zona fostului Obor, pentru 40 de copii.

Un alt proiect care prevede construirea unei creșe pentru 100 de copii, pe Șoseaua Iașului, așteaptă finanțarea.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
784

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1294

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
510

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...