Consilierul local Florin Pietraru a ramas fara telefon mobil in Piata Centrala!

Consilierul local Florin Pietraru a ramas fara telefon mobil in Piata Centrala!
Piata Centrala din Botosani tinde sa devina o zona de risc pentru cetatenii care se incumeta sa isi faca cumparaturile sau sa traverseze perimetrul aflat, de un timp, in stapanirea infractorilor si a comerciantilor de tigari.

Consilierul local Florin Pietraru a solicitat conducerii Politiei Municipiului Botosani lamuriri cu privire la actiunile intreprinse in vederea combaterii infractionalitatii in zona centrala a Botosanilor.

Pietraru a tinut sa mentioneze ca cetatenii nu sunt in siguranta atunci cand trec sau isi fac cumparaturile din Piata Centrala, el insusi ramanand fara telefon dupa ce a strabatut zona respectiva.

Seful Politiei Municipale, comisarul Radu Florentin, a raspuns interpelarii consilierului local, precizand ca se desfasoara actiuni de combatere a infractionalitatii si a comertului ilicit in zona respectiva.

"Este a treia saptamana de cand actionam cu efective marite in Piata Centrala. Actiunea este monitorizata la nivelul structurilor centrale. Actionam zilnic, punctual, pe zone, aplicand politica pasilor marunti", a precizat comisar Radu Florentin, adaugand faptul ca fenomenul nu poate fi stopat imediat, insa se depun eforturi considerabile in acest sens.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
150

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
162

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
103

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...