Banii cautati la Bucuresti de salariatii DGASPC, ascunsi la Botosani!

Banii cautati la Bucuresti de salariatii DGASPC, ascunsi la Botosani!

 Florin Turcanu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Florin Turcanu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani, a anuntat astazi ca exista bani pentru salariatii din sistemul de asistenta sociala.

El face referire la faptul ca vineri, in sedinta Consiliului Judetean, a anuntat ca se vor aloca 88 de miliarde de lei pentru salariile de la DGASPC.

De asemenea, Turcanu mai spune ca a mai descoperit, "ascunsi intr-un cont", inca 68 de miliarde de lei, bani destinati cheltuielilor pana la sfarsitul anului.

Mai mult, se pare ca mai exista inca 20 de miliarde de lei vechi pentru Drumuri si Poduri, la rubrica cheltuieli neprevazute. Banii ar putea sa acopere cheltuielile salariale pana la sfarsitul acestui an, un rest de circa 7 miliarde de lei vechi fiind alocati mai tarziu, la o rectificare bugetara.

Turcanu nu ezita, insa, sa critice atitudinea angajatilor DGASPC, el precizand ca a primit sesizari conform carora la centrul de asistenta sociala din Leorda salariatii fura mancare si detergenti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
14

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
35

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
28

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...