ZIUA COPILULUI: Aventuri la Frontiera! - FOTO

ZIUA COPILULUI: Aventuri la Frontiera! - FOTO
Sute de copii la Poliţia de Frontieră! Elevi, copii de grădiniţă, precum şi copiii cadrelor Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră au vizitat marţi, de Ziua Copilului, sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră. Copiii au văzut cum se pregătesc poliţiştii de frontieră pentru misiunile pe care le execută zilnic.

Marţi, începând cu ora 09.00, un grup de copii din zona Ripiceni – Stânca au fost invitaţi de poliţiştii de frontieră botoşăneni să petreacă ziua într-un mod inedit. Aceştia au profitat de vremea frumoasă şi au făcut o plimbare pe râul Prut cu şalupele din dotarea IJPF Botoşani.



Încântaţi peste poate de plimbare, copiii au fost aşteptaţi pe mal cu prăjituri, răcoritoare şi baloane. Deşi locuiesc în zona Prutului, pentru copii a fost prima dată când au avut ocazia să facă o plimbare pe Prut cu ambarcaţiunile Poliţiei de Frontieră.
 
În partea a doua a zilei, şi micuţii din Botoşani au fost în atenţia poliţiştilor de frontieră. Cei mici au fost încântaţi că au văzut armamentul, echipamentele poliţiştilor de frontieră, autovehiculele din dotare şi mai ales că au făcut şi fotografii în maşinile poliţiei.

Copiii au primit din partea poliţiştilor de frontieră dulciuri, băuturi răcoritoare şi baloane.



Totodata, copiii au avut ocazia să vadă cum funcţionează autospeciala cu termoviziune, aparatele de vedere, dar au avut parte şi de o scurtă demonstraţie a poliţiştilor de frontieră din Detaşamentul de Intervenţie, care au prezentat echipamentele de luptă.

Inspector de politie Minodora Racnea,
Purtător de cuvânt în cadrul  
Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani





 

 

 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
151

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
74

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
76

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...