Zeci de mii de participanţi la Summer Fest, anunţaţi de Primărie

Zeci de mii de participanţi la Summer Fest, anunţaţi de Primărie
Festivalul SummerFest Botosani 2013 si-a inchis portile dupa patru zile de evenimente si activitati ce au adus pe rand, pe parcursul fiecarei zile, mii de oameni (6.000 - joi, 18.000 -vineri, 30.000 - sambata, 30.000 -duminica).

Festivalul a fost deschis vedetelor nationale precum Angela Similea, Ovidiu Komornyc, Nicole Cherry, Corina, Voltaj, Alessia sau Puya, dar si artistilor locali.

Peste 300 de artisti locali ne-au incantat de la teatru la muzica, de la demonstratii sportive, pana la trupe de dans. Acest eveniment este un succes mult mai mare, incat a fost realizat doar prin contributia sponsorilor, a partenerilor media si asociativi.

Multumim in primul rand sponsorilor care au facut posibil acest eveniment care in acest an nu a beneficiat de nicio finantare din bugetul local.

Am demonstrat astfel ca primii care isi doresc acest eveniment sunt botosanenii. Intreaga actiune s-a bucurat de un real succes, iar acest lucru a devenit posibil datorita contributiei si receptivitatii sponsorilor.

De asemenea suntem mandri sa avem in Botosani o astfel de dinamica culturala si artistica.

Toate institutiile culturale si asociatiile care au contribuit la activitatile din cadrul programului nostru au aratat ca Botosaniul ramane un oras care iubeste cultura si arta.

Comunicat de presă Primăria Botoşani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
22

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
98

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...