Weekend capricios, cu ploi dupa amiaza si noaptea

Weekend capricios, cu ploi dupa amiaza si noaptea
Dupa cateva zile de furtuni si ploi in tara, nici weekendul nu se anunta foarte bun pentru cei care vor sa-l petreaca in aer liber. Si sambata si duminica, in mai toata tara, vom avea parte de ploi.

Meteorologii anunta vreme capricioasa in urmatoarele doua zile, cu cer variabil, innorari, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, in special dupa amiaza si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade, iar cele minime intre 13 si 14 grade.

Sambata, cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand vor fi conditii de averse, descarcari electrice si scurte intensificari ale vantului. Presiunea atmosferica va continua sa creasca usor. Maxima: 28°C; minima: 13°C.

Duminica, cerul va fi variabil si doar izolat, indeosebi dupa-amiaza, vor fi averse si descarcari electrice in sudul tarii si la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de grade, iar cele minime intre 9 si 17 grade, mai scazute in depresiuni.

La munte,vremea va fi cam la fel, in ambele zile. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi averse si descarcari electrice, indeosebi in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
41

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
28

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
93

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...