Voucherele pentru „Rabla Electrocasnice” vor avea valori cuprinse între 200 și 400 de lei

Voucherele pentru „Rabla Electrocasnice” vor avea valori cuprinse între 200 și 400 de lei

Proiectul „Rabla Electrocasnice” pentru 2020 a fost pus în dezbatere publică și prevede finanțare pentru șapte tipuri de echipamente, între care televizoare, frigidere, aspiratoare, uscătoare de rufe sau mașini de spălat.

După ce proiectul va fi publicat in Monitorul Oficial, românii vor putea aplica pentru vouchere cuprinse între 200 și 400 de lei.

Proiectul pus în dezbatere de Ministerul Mediului arată că puteți cumpăra anul acesta și aspiratoare sau uscătoare de rufe. În plus, pentru mașinile de spălat vase sau pentru uscătoarele de rufe, puteți aduce la schimb orice produs electrocasnic.

Sunt 7 tipuri de aparate electrice sau electrocasnice care intră pe lista finanțărilor.

Pentru aspiratoare noi, ajutorul va fi de 200 de lei, pentru mașini de spălat rufe 300 de lei, iar pentru aparate de aer condiționat, frigidere, televizoare și uscătoare de rufe - 400 de lei.

Programul are un buget total de 40 de milioane de lei, iar după ce proiectul va fi publicat în Monitorul Oficial, retailerii se vor putea înscrie în program și clienții vor putea aplica online pentru vouchere pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
98

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
91

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
93

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...