Vosganian a spus bancuri cu Boc in Parlament. Boc nu i-a ramas dator

Vosganian a spus bancuri cu Boc in Parlament. Boc nu i-a ramas dator
Dezbaterile pe bugetul pe 2011 au prilejuit un schimb acid de replici intre premierul Emil Boc si fostul ministru de Finante liberal Varujan Vosganian.

Mai intai, Vosganian a comentat ca premierul Emil Boc a devenit, dupa Nicolae Ceausescu, cel mai mare erou de bancuri din Romania.

"Domnule Emil Boc, sunteti autorul unui record, dupa Nicolae Ceausescu sunteti cel mai mare erou de bancuri din Romania. Am sa va spun unul dintre ele: zice ca Sf. Petru il intreaba pe Dumnezeu ce-i cu atatea ceasuri. Si Dumnezeu ii spune ca fiecare ceas reflecta sufletul unui om: cum spui o minciuna, cum mai trece o ora si iti scurteaza viata pe Pamant. Si Sf. Petru spune, am primit o solicitare - care e ceasul lui Emil Boc? Te referi la ventilatorul de colo?", a povestit Vosganian in plen.

In cadrul discursului sau, liberalul a pus in oglinda mai multe discursuri ale premierului Emil Boc, texte care puneau accentul pe promisiunea de crestere economica si pe ideea ca nu se vand iluzii romanilor.

"Domnule iluzionist Emil Boc, din doua una: ori dvs aveti un copywriter, acelasi, si ar trebui sa scapati de el, ori dvs va scrieti singur discursurile si ar trebui sa scapati de dvs", a sustinut Vosganian.

Boc: Vosganian a fost cel mai bun ministru al Finantelor ca pianist, umorist sau poet

Premierul Emil Boc a replicat, tot de la tribuna Parlamentului, afirmand ca Vosganian "a fost cel mai bun ministru al Finantelor ca pianist, umorist sau poet" si s-a aratat "consternat" sa constate ca, dupa doi ani, liberalul inca "nu-si da seama cat rau a facut tarii".

Premierul Emil Boc a declarat, la finalul dezbaterilor generale din Parlament asupra proiectului bugetului de stat pe 2011, ca discursurile opozitiei au fost "doar un exemplu de retorica si vorbe fara acoperire", iar cea mai buna "prestatie" in acest sens a apartinut fostului ministru al Finantelor din 2008, Varujan Vosganian.

"S-a demonstrat ca a fost, probabil, cel mai bun ministru, dar ca pianist, umorist si eventual poet, fara legatura cu ce inseamna finantele unei tari. Numai asa se poate ajunge la performanta ca o tara cu crestere economica de 8% sa lase un deficit de 24,8 miliarde lei, in perioada in care a reusit sa faca doar 5 km de autostrada", a comentat seful Guvernului. (ziare.com)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
8

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
122

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
57

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...