VIDEO O calugarita catolica a intors toate cele patru scaune la "Vocea Italiei"

VIDEO O calugarita catolica a intors toate cele patru scaune la "Vocea Italiei"
Sora Cristina, o calugarita in varsta de 25 de ani din sudul Italiei, a lasat fara cuvinte juriul unei emisiuni.

Aceasta a cantat pe scena show-ului de televiziune "Vocea Italiei" in timpul auditiilor "oarbe" din editia de miercuri seara, reusind sa intoarca toate cele patru scaune ale juratilor.

Carismatica calugarita a interpretat melodia Aliciei Keys, "No One", prestatia sa starnind ropote de aplauze din partea publicului si laudele juriului. In momentul in care cei patru jurati s-au intors, socul a fost evident pe chipurile acestora, scrie The Local. Fara a se lasa intimidata, calugarita si-a continuat prestatia energica, fiind sustinuta in spatele scenei de alte trei colege de la manastire.

La finalul interpretarii, sora Cristina a afirmat ca "are un dar pe care doreste sa il impartaseasca lumii". Raperul italian J-Ax, membru al juriului competitiei, a complimentat-o pe calugarita si i-a transmis ca "el si ea sunt ca Diavolul si apa sfintita".

Si telespectatorii au fost incantati de talentul calugaritei, unii fiind de parere ca asemenea gesturi contribuie la apropierea Bisericii Catolice de oameni.

Intrebata despre parerea Vaticanului fata de performanta ei de la televiziunea nationala, calugarita a replicat ca spera acum sa primeasca un telefon din partea Papei Francisc.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
142

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
87

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
175

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...