VIDEO Apocalipsa din Italia: după cutremure, tornade devastatoare: trei morţi, zeci de răniţi, pagube importante!

VIDEO Apocalipsa din Italia: după cutremure, tornade devastatoare: trei morţi, zeci de răniţi, pagube importante!
O nouă tragedie naturală în Italia, după şirul de cutremure. Două tornade foarte puternice au măturat regiunea Romei  şi au lăsat în urmă un adevărat dezastru: cel puţin trei morţi, zeci de răniţi şi daune importante.

În oraşul Ladispoli, aflat pe coasta Mării Tireniene, la 35 de kilometri nord-vest de centrul capitalei, scrie gazetaromaneasca.com, o tornadă a provocat decesul unui indian în vârstă de 47 de ani care a murit după ce a fost lovit de fragmente dintr-o clădire, iar mai multe zeci de persoane au fost rănite după ce mai multe clădiri din oraş au fost serios avariate. Vântul a depăşit 180 de kilometri pe oră şi a smuls acoperişul şi bucăţi de zid dintr-un mic palat, care au căzut peste trecători.

"A venit din mare şi a măturat centrul oraşului. Mai multe bărci de pescuit din port au fost mutate peste 100 de metri", a spus primarul localităţii, Crescenzo Paliotta.

O altă tornadă s-a format la Cesano, unde vijelia a făcut pagube şi a provocat închiderea traficului. Tornada a cauzat decesul unei bărbat în vârstă de 74 de ani, care a murit după ce maşina în care se afla a fost strivită de un copac.

Autorităţile locale au decis suspendarea cursurilor şcolare pentru astăzi. Şi capitala Italiei a fost lovită de o furtună violentă, cu tunete, fulgere şi ploaie torenţială.

Pe de altă parte, Florenţa este îngrijorată de creşterea nivelului apei fluviului Arno. Un pod a fost închis ca măsură de precauţie.

Protecţia Civilă se aşteaptă şi la alte furtuni. Regiunile Emilia Romagna, Toscana, Abruzzo, Molise şi Campania sunt în alertă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
189

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
148

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1179

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...