Vezi ce propunere are şeful Poliţiei pentru sensul giratoriu de la Carrefour!

Vezi ce propunere are şeful Poliţiei pentru sensul giratoriu de la Carrefour!

   Google Maps

Problema sensului giratoriu din apropierea Carrefour, de la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Sucevei, a fost pusă în discuţie în cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică.

Cms. şef. Cristian Cucoreanu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, a spus că va propune ca acel sens giratoriu să fie desfiinţat.

Consilierul local Corneliu Furtună a precizat că această problemă a sensului giratoriu a fost ridicată şi la nivelul Consiliului Local, dar i s-a răspuns că nu se poate interveni acolo pentru că strada a fost reabilitată cu fonduri europene, şi timp de cinci ani nu se poate face nicio modificare.

Şeful Poliţiei a explicat că nu este vorba de o schimbare a configuraţiei intersecţiei, ci doar a semnalizării.

“Vrem să facem un demers ca să schimbăm semnalizarea din intersecţia de la Carrefour pentru că acolo, cum este acum, este aberant. Acolo dacă pui doi sau trei agenţi să fluidizeze intersecţia nu fac faţă. Când intri în sensul giratoriu trebuie să dai trei priorităţi. Nu schimbăm configuraţia intersecţiei, schimbăm doar semnalizarea. Să scoatem sensul giratoriu", a menţionat cms. şef Cristian Cucoreanu.

 

Spune-ne opinia ta