Vasile Marica: Justiţia se face la procuratură, nu la televizor!

Vasile Marica: Justiţia se face la procuratură, nu la televizor!

 VASILE MARICA  Mediafax

Liderul Sed Lex neagă orice legătură cu Marius Ungureanu, fost şef de vamă, spunând că nu au fost niciodată colegi şi că acesta nu are nici o probă pentru acuzaţiile făcute.

"Omul ăsta nu a fost niciodata coleg cu mine şi nu va fi. A fost şleful vămii Călăraşi, unde se făcea cel mai mare trafic de ţigări. Omul ăsta s-a ţinut de mine să-l ajut tot timpul, că are probleme, că Săpunaru se ţine de el", a declarat Vasile Marica la Antena3.

De asemenea, Marica a menţionat că Ungureanu este un fost puşcăriaş, care nu are pic de credibilitate în ceea ce afirmă.

"Nici nu vreau să concep ceea ce a zis. El are o ură pe mine.(...) şi încearcă acuma să facă nişte prostii cât el de mari. (...) Eu vreau să vă spun că justiţia se face la procuratură, nu la televizor. Iar dânsul trebuie să răspundă pentru treaba asta, să cheme toţi oamenii care au fost convocaţi acolo.Să cheme pe toţi oamenii de acolo şi pe toţi directorii din vămi, să spună dacă am intervenit eu vreodată la cineva", a mai completat Marica, care a incheiat spunând: "Domnul acesta este un domn penal, care a făcut puşcărie pentru că a încălcat legile în România. Cum poate el să spună aşa ceva, că-mi dădea bani, nu are nici o probă".

VEZI AICI ACUZATIILE PE CARE I LE ADUCE LUI VASILE MARICA UN FOST SEF DE VAMA!

Marius Ungureanu, fost şef de vamă, a declarat într-o conferinţă de presă că, din 1997 până în 2002, i-a dat şpagă liderului Sed Lex, Vasile Marica, câte 2.500 de euro lunar.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
687

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
327

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
93

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...