Vântul puternic a devastat Vama Stânca după furtuna de marți

Vântul puternic a devastat Vama Stânca după furtuna de marți

Copertina de pe sensul de intrare în ţară al Punctului de Trecere a Frontierei Stânca din judeţul Botoşani a fost distrusă de furtuna puternică.

Potrivit martorilor, vântul a smuls tabla de pe acoperiş, distrugând, în acelaşi timp, corpurile de iluminat, dar şi sistemul video din Vama Stânca.

La momentul producerii fenomenelor meteo, în vamă nu se aflau nici autovehicule, nici persoane, acestea fiind oprite preventiv pe barajul de la Stânca- Costeşti, care asigură legătura cu Republica Moldova.

De asemenea, numeroși copaci au fost rupți de vânt.

În municipiul Dorohoi, un arbore rupt a căzut peste o maşină parcată pe strada Grigore Ghica, provocând avarierea acesteia.

Grindina a lovit mai multe localităţi și din județul Suceava, valoarea pagubelor nefiind cunoscută deocamdată.

Sursa: protv.ro


sursa foto: Agerpres
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
385

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
680

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
193

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...