USL, varianta Hudesti: Viceprimarul PDL, pastrat in functie cu sprijinul PSD!

USL, varianta Hudesti: Viceprimarul PDL, pastrat in functie cu sprijinul PSD!
Alianta USL pare sa functioneze doar la nivel central, nu si in teritoriu! Cel putin la Botosani, democrat-liberalii se bucura de sprijinul PSD, mai ales acolo unde liberalii incearca sa isi instaleze oameni la conducerea primariilor.

La Hudesti, liberalii au inregistrat luni un esec in schimbarea viceprimarului PDL cu unul PNL, demersul fiind impiedicat chiar de catre partenerii de coalitie de la PSD.

"Unul dintre proiectele de pe ordinea de zi din sedinta de Consiliu Local de luni a fost schimbarea viceprimarului PDL cu o persoana de la PNL. Proiectul a fost depus de noi, numai ca nu a trecut, cei de la PSD impotrivindu-se. Noi suntem 6 consilieri locali de la PNL, sase de la PSD si 3 de la PDL. Unul de la PSD a lipsit, iar rezultatul a fost de 7-7. A fost vot secret. Noi am facut tot ce trebuie pentru a functiona alianta USL inca de la constituirea ei la nivel national, dar nu am reusit. Avem informatii ca cei de la PSD, consilierii locali, au fost amenintati ca daca voteaza alianta vor fi dati afara din partid. Noi vom depune un nou proiect pentru schimbarea viceprimarului si vom vedea ce va fi", a declarat pentru Stiri Botosani Stefan Marinel, consilier local, presedintele organizatiei PNL Hudesti.

La randul sau, Florin Turcanu spune ca stie situatia de la Hudesti. "Stiu ca acolo a fost depus un proiect pentru schimbarea vicerimarului, nu a trecut, asta e. Viata merge inainte. Alianta USL functioneaza atat cat se poate, mergem inainte, nu avem ce face. Intr-o casa unde sunt mai multi copii nu se inteleg toti, apoi intr-o alianta...", a spus liderul PNL Botosani.

De partea cealalta, presedintele PSD Botosani, Gheorghe Marcu, declara ca nu are cunostinta despre situatia de la Hudesti, urmand sa se informeze. "Nu cunosc situatia de la Hudesti. Voi discuta cu colegii de acolo, ma voi informa si va transmite un punct de vedere", a precizat Gheorghe Marcu.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
363

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
138

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
405

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...