Un șef din Consiliul Județean și-a făcut bagajele

Un șef din Consiliul Județean și-a făcut bagajele
Un șef din cadrul Consiliului Județean, care a fost numit pe funcție pe vremea vechii administrații, nu va mai ocupa postul odată cu venirea la conducerea instituției a unui nou președinte.

Este vorba de administratorul public al județului, Radu Judele, al cărui mandat s-a încheiat. Judele va rămâne doar consilier județean, fiind ales pe listele PNL în urma alegerilor locale.

Deocamdată, noul președintel al Consiliului Județean, Costică Macaleți, nu s-a gândit la o persoană care să ocupe postul lăsat liber de Judele.

“Administratorul public a avut angajament de contract și este incompatibil cu funcția de consilier județean. Voi gira eu poziția o lună, două, să vedem despre ce este vorba foarte exact, ca să știu atunci când îmi voi aduce un om să fie pe cerințele postului și nu altfel. Încă nu m-am gândit la o persoană", a declarat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
70

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
37

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
216

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...