Un primar din județ s-a săturat de starea drumului național care străbate comuna: "Adâncesc șanțul din mijlocul drumului și se blochează"

Un primar din județ s-a săturat de starea drumului național care străbate comuna: "Adâncesc șanțul din mijlocul drumului și se blochează"
Starea proastă în care se află atât drumurile județene, cât și cele naționale, stârnește nemulțumirea tot mai multor primari din județul Botoșani.

După ce primarul comunei Dângeni a protestat într-un mod inedit, plantând copaci în gropile de pe un drum județean ce străbate comuna, și primarul comunei Stăuceni, Cozmin Epuraș, spune că se gândește la o formă de protest pentru a atrage atenția asupra stării deplorabile în care se află tronsoanele din drumul național de la intrarea și ieșirea în localitatea Stăuceni.

Primarul din Stăuceni spune că din anul 2000 pe DN 29D, pe raza comunei Stăuceni, s-au făcut numai peticeli.

“Spre nefericirea noastră dacă drumurile comunale sunt cele cu probleme în general, noi le avem modernizate, drumul județean la fel a fost modernizat, dar drumul național lasă de dorit. În urma discuțiilor cu reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Botoșani s-a încercat chiar acum câteva săptămâni să se plombeze, și acum o săptămână am semnat și un aviz de principiu privind studiul de fezabilitate la acest drum. În discuțiile cu cei de la Drumuri Naționale le-am spus că nu pun copaci, că e păcat să stric o plantă, adâncesc șanțul din mijlocul drumului și o să se blocheze și atunci voi vedea, chiar nu vor lua nicio măsură?", a declarat Cozmin Epuraș.





 

 

Spune-ne opinia ta