Un nou dezastru pe drumul Botoșani-Suceava! (Foto, Video)

La nici 24 de ore de tragicul accident de la Dumbrăveni, în urma căruia o tânără de 24 de ani a murit și alte trei persoane sunt în stare gravă, un nou accident rutier cu două autovehicule implicate a avut loc, pe același drum.

Un nou dezastru pe drumul Botoșani-Suceava! (Foto, Video)

Nenorocirea s-a petrecut pe drumul Botoșani-Suceava, pe raza localității Salcea, intersecția cu drumul Verești

S-au deplasat la fața locului pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ tip C.

Impactul a avut loc între două autoturisme din care au rezultat două victime, politraumatizate, conștiente și cooperante. Acestea au fost preluate de către echipajele medicale și paramedicale și transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Suceava, ambii bărbați, politraumatizați, au ajuns la UPU stabili. Unul dintre ei, de 57 de ani, cu traumatism cranio-cerebral de nivel mediu, traumatism toracic cu contuzii pulmonare, fracturi costale, hemotorax, a ramas internat în sectia de chirurgie ATI. Cel de-al doilea, de 42 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, contuzie toraco abdominala și o  fractură la mâna stângă.

Accidentul de la Salcea a avut loc la nici 24 de ore de la tragedia produsă la Dumbrăveni duminică seara, în urma căruia o tânără de 24 de ani a murit și alte trei persoane sunt în stare gravă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Botoșani: ”Opt destinații fascinante de vizitat” (Video)

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
453

”Hai la Botoșani”, este mesajul revistei România Info Magazin, cu titlul ”Opt destinații fascinante de vizitat”.Descoperă frumusețea și diversitatea culturală a...

Mihai Dimian vrea să facă din USV ”universitatea comunității din cel puțin trei județe: Suceava, Botoșani și Neamț”

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
223

Noul rector al Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava susține că relațiile sale cu autoritățile sunt foarte bune.Întrebat despre acest lucru în cadrul unei interve...

La mulți ani, Ana Maria Dragut! Handbalista din Botoșani care joacă în echipa României

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
594

Ana Maria Dragut a început să joace handbal la Școala nr. 2 din Darabani, cu profesorul Valentin Dascălu. Din clasa a VIII-a a fost înscrisă printre sportivii Liceului cu Program Sport...