Un minor de 13 ani, talhar la drumul mare!

Un minor de 13 ani, talhar la drumul mare!
O bătrână din Botoşani a fost jefuită în miezul zilei, femeia rămânând fără poşeta în care avea bani şi documente. Oamenii legii l-au prins pe făptaş, un minor de doar 13 ani, care acum va răspunde penal pentru faptele sale.

Marţi, în jurul orei 12.15, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată printr-un apel de urgenţă 112 de către C. D. de 75 ani, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Aprod Purice din municipiul Botoşani, o persoană necunoscută i-a sustras poşeta, creându-i un prejudiciu de aproximativ 200 lei.

Primele cercetări efectuate au stabilit că la data de 28.06.2011, în jurul orei 12.10, în timp ce partea vătămată se deplasa pe strada Aprod Purice din municipiul Botoşani, un minor cu vârsta cuprinsă între 12-15 ani i-a sustras din mână, fără a folosi acte de violenţă, o poşetă în care avea bani, documente şi alte bunuri personale.

Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului l-a depistat la scurt timp pe minorul M. GABRIEL de 13 ani, din satul Balta Arsă, comuna Corni, judeţul Botoşani, care avea asupra lui poşeta sustrasă, bunul fiind ridicat şi predat părţii vătămate.

Au fost întocmite acte procedurale – procedura flagrantă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat,  cauza urmând a fi soluţionată procedural, informează IPJ Botoşani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
570

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
69

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
77

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...