Un cunoscut afacerist din Botoșani plătește chiria pentru locuința singurului medic neurochirurg de la Mavromati

Un cunoscut afacerist din Botoșani plătește chiria pentru locuința singurului medic neurochirurg de la Mavromati

 Medicul Petre-Atilla Kiss  

Un cunoscut om de afaceri din Botoșani s-a oferit să suporte costurile chiriei lunare pentru apartamentul în care locuiește singurul medic neurochirurg care desfășoară activitate în prezent la Spitalul Județean Mavromati.

Este vorba de Gheorghe Ciubotaru, patronul Electroalfa, care suportă chiria de câteva sute de lei pe lună pentru un apartament de pe strada Marchian, unde locuiește medicul Petre-Atilla Kiss.

“Nu l-am cunoscut personal pe domnul Ciubotaru, dar dumnealui a făcut o sponzorizare. Plătește chiria la un apartament", a spus medicul Petre-Atilla Kiss.

Medicul neurochirurg, în vârstă de 33 de ani, a venit acum câteva luni de la Cluj și la fel ca majoritatea medicilor tineri întâmpină probleme în ceea ce privește acoperirea cheltuielor cu o locuință.

Spitalul Județean Mavromati a primit în administrare de la Consiliul Județean clădirea în care a funcționat fostul centru de plasament Elena Doamna, unde urmează a fi amenajate apartamente și garsoniere pentru medici. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
712

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
179

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
461

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...