Un botosanean care a comis mai multe talharii, arestat la Bacau!

Un botosanean care a comis mai multe talharii, arestat la Bacau!
Un botosanean suspect de mai multe infractiuni de talharie a fost prins in Bacau.

În urma cercetarilor efectuate, politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Bacau, l-au depistat pe Mihai A., de 29 de ani, din judetul Botosani, suspect pentru savirsirea unor infractiuni de tilharie pe raza municipiului Bacau.

Acesta a fost condus la sediul Politiei, unde în urma verificarilor s-a stabilit ca este angajat ca muncitor necalificat la o societate care executa lucrari de pavaj pe raza municipiului Bacau.

Astfel, în timp ce executa serviciul de paza a bunurilor societatii, în zona strazii Marasesti, a smuls gentile aflate in posesia a doua femei.

Prejudiciul cauzat se ridica la aproape 1.700 lei. Fata de Mihai A. a fost luata masura retinerii pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmind sa fie prezentat Parchetului de pe linga Judecatoria Bacau, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Acesta a fost dus in Arestul IPJ Bacau.

Sursa: Ziarul de Bacau

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
822

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
137

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

Duminică, 12 Mai 2024
193

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...