Un botoșănean a încercat să treacă fraudulos granița! Ce au descoperit polițiștii de frontieră!

Un botoșănean a încercat să treacă fraudulos granița! Ce au descoperit polițiștii de frontieră!
Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Botoșani, a încercat să treacă frontieră fără a se supune controlului, când l-au verificat polițiștii de frontieră depistând imediat de ce botoșăneanul a recurs la acest gest.

Politistii de frontiera aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au observat, in incinta punctului de trecere a frontierei Siret, la aproximativ 50 metri fata de tonetele de control, un barbat care se indrepta spre interiorul tarii cu intentia de a evita controlul de frontiera.

Oamenii legii au procedat la retinerea persoanei in cauza, aceasta a fost identificata ca fiind Costel P., de 18 ani, domiciliat pe raza judetului Botoșani.

Tanarul a fost condus in sediul punctului pentru continuarea cercetarilor, unde in urma unui control amanuntit au fost descoperite, ascunse pe corp, 93 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 930 lei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii iar tanarul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de trecere frauduloasa a frontierei de stat si contrabanda, iar la finalul cercetarilor urmeaza a se lua toate masurile legale ce se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
719

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
154

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...