Un botoșănean a fost bătut măr în piața en-gross din Suceava!

Un botoșănean a fost bătut măr în piața en-gross din Suceava!

Un botoșănean a fost bătut măr, ieri, de un ieșean, în piața en-gross din Suceava, după un scandal care a uimit întreaga piață.

Ieri, la  ora 13.34, L.G., din  Dorohoi, jud. Botoșani, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că, fiind în piaţa en-gross din Suceava, soţul său de 50 ani, din mun. Dorohoi, jud. Botoșani, a fost agresat de către Z.M. de 45 ani, din comuna  Cotnari, jud. Iași.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate s-a stabilit că la aceeași dată, în jurul orei 13.30, în timp ce efectuau acte de comerţ cu produse agricole în piaţa en-gross Suceava, între cei doi s-a iscat o discuţie în contradictoriu, cu insulte şi ameninţări de ambele părţi.

În urma acestui conflict verbal, ieșeanul l-a lovit pe  botoșănean. Cu ocazia audierii, Lupu Iulian nu a dorit să depună plângere împotriva lui Zavate Mihăiţă, cei doi fiind sancţionaţi contravenţional potrivit legii 61/1991-R.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”, scrie Stiridinbucovina.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
33

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
34

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
113

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...