Un batran de 80 de ani face greva foamei in fata Consiliului Judetean!

Un batran de 80 de ani face greva foamei in fata Consiliului Judetean!

 Vasile Moscalu, in greva foamei la 80 de ani!  

Vasile Moscalu protesteaza pentru ca masinile de mare tonaj i-au distrus casa. In cursul zilei de ieri, batranul care peste doua zile va implini 80 de ani a agatat in fata casei sale o pancarta pe care scria: Stefan si MBB ne darama casa.

A dat-o repede jos, pentru ca i-a venit la poarta un politist care l-a atentionat ca va fi dat in judecata pentru calomnie. Acum face greva foamei.

"Eu am muncit 25 de ani in varful muntilor, la hidrocentrale, si m-au premiat pentru merite deosebite in proiectare si constructie, cu Steaua Romaniei, cu toate ca eram dusmanul poporului", povesteste batranul.

A primit repartitie pentru un apartament in Iasi, dar l-a refuzat pentru ca, la batranete, a visat sa traiasca linistit la casa.

"Am cumparat o casa veche, am reconstruit-o din caramida, am avut prima casa din comuna construita din caramida, in 1972", mai spune Vasile Moscalu, care este hotarat sa faca greva foamnei pana cand cineva il va lua in seama. Daca nu, va merge pana la Tariceanu.

In ultimele zile, voronenii au afisat mai multe panouri in comuna, pe care erau afisate diverse mesaje pentru autoritati, iar pe porti au fost aplicate pancarte cu "Tabuleac doarme, Contac darama!", "Domnule Tabuleac ne-ati tradat!", "Nu contam, nu votam!", sau "Stefan si MBB ne darama casele!", fiind vorba despre Aurel Stefan, primarul comunei Vorona.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PS Ignatie, la hramul Mănăstirii Coșula: ”Omul mândru nu reușește niciodată să se stăpânească pe sine însuși, în schimb vrea să-i domine pe alții”

astăzi, 08:16
17

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 6 decembrie 2023, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitulu...

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, după concedierea doctoriței: ”Vreau să i se retragă dreptul de a mai practica medicina!”

astăzi, 07:51
221

Alexandra, mama a trei copii, a fost lăsată să se chinuiască timp de şapte ore pe patul de spital. Cu dureri insuportabile și sângerări, femeia a cerut de mai multe ori ca un medic să o ...

Comuna sărăciei lucii renaște. Cum și-au reparat cetățenii singuri școala: „Ne era și teamă să nu se înece copiii la bude!”

astăzi, 07:13
188

Comuna Dimăcheni, din județul Botoșani, este formată din trei sate cu doar 1.300 de suflete. Pe teritoriul comunei nu-și avea sediul niciun agent economic iar localnicii trăiau doar din agricult...