Un batran de 80 de ani face greva foamei in fata Consiliului Judetean!

Un batran de 80 de ani face greva foamei in fata Consiliului Judetean!

 Vasile Moscalu, in greva foamei la 80 de ani!  

Vasile Moscalu protesteaza pentru ca masinile de mare tonaj i-au distrus casa. In cursul zilei de ieri, batranul care peste doua zile va implini 80 de ani a agatat in fata casei sale o pancarta pe care scria: Stefan si MBB ne darama casa.

A dat-o repede jos, pentru ca i-a venit la poarta un politist care l-a atentionat ca va fi dat in judecata pentru calomnie. Acum face greva foamei.

"Eu am muncit 25 de ani in varful muntilor, la hidrocentrale, si m-au premiat pentru merite deosebite in proiectare si constructie, cu Steaua Romaniei, cu toate ca eram dusmanul poporului", povesteste batranul.

A primit repartitie pentru un apartament in Iasi, dar l-a refuzat pentru ca, la batranete, a visat sa traiasca linistit la casa.

"Am cumparat o casa veche, am reconstruit-o din caramida, am avut prima casa din comuna construita din caramida, in 1972", mai spune Vasile Moscalu, care este hotarat sa faca greva foamnei pana cand cineva il va lua in seama. Daca nu, va merge pana la Tariceanu.

In ultimele zile, voronenii au afisat mai multe panouri in comuna, pe care erau afisate diverse mesaje pentru autoritati, iar pe porti au fost aplicate pancarte cu "Tabuleac doarme, Contac darama!", "Domnule Tabuleac ne-ati tradat!", "Nu contam, nu votam!", sau "Stefan si MBB ne darama casele!", fiind vorba despre Aurel Stefan, primarul comunei Vorona.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
448

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
147

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
417

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...