Un bărbat care transporta lemne cu căruța, în mod ilegal, este cercetat penal de polițiștii botoșăneni

Un bărbat care transporta lemne cu căruța, în mod ilegal, este cercetat penal de polițiștii botoșăneni

În cadrul activităților ce au avut loc în cursul zilei de joi, polițiștii au oprit pentru control, pe raza orașului Flămânzi, un atelaj hipo care transporta material lemnos, condus de un bărbat, de 37 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale de proveniență pentru cantitatea de material lemnos transportată.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național, faptă prevăzută în art. 107 alin. 1 lit.a) din Legea 46/2008 și furtul de arbori doborâți sau rupți de fenomene naturale, faptă prevăzută în art. 109 alin. 1 lit.a) din Legea 46/2008”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
2036

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1291

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
329

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...