Un avion, care efectua zborul pe ruta Roma – Suceava, a fost lovit de un fulger

Un avion, care efectua zborul pe ruta Roma – Suceava, a fost lovit de un fulger

Panică într-un avion al companiei Wizz Air, în care se aflau zeci de români, după ce aeronava care abia decolase de pe aeroportul G. B. Pastine din Ciampino, Roma, a fost lovită de fulger.

Zborul avea ca destinaţie Suceava, informează observatornews.ro.

Potrivit publicaţiei ilmamilio.it, avionul efectua zborul cu numărul W63612 pe ruta Roma – Suceava, iar la bord se aflau 90 de pasageri.

Duminică, în jurul orei 15.30, aeronava a decolat de pe aeroportul din Roma. La scurt timp, avionul a intrat într-o zonă cu turbulenţe puternice, fiind apoi lovit puternic de un fulger.

A fost momentul în care cei doi căpitani ai aeronavei au decis să întoarcă avionul la sol.

Cei 90 de pasageri au fost mutaţi într-un alt avion, care a decolat în condiţii de siguranţă, iar oamenii au ajuns, în cele din urmă, pe aeroportul din Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
771

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...