Un activist al mediului din Botoșani a trecut la cele veșnice. „Un model de corectitudine și profesionalism!”

A lucrat în acest domeniu timp de 31 de ani. A fost pentru colegi și pentru prieteni o persoană bună, cu zâmbetul pe buze și avea câte o vorbă bună pentru fiecare.

Corina Diaconiță a lucrat în cadrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) la Serviciul Monitorizare și Laboratoare timp de 31 de ani.

Vestea tristă a fost făcută, luni după-amiază, de către reprezentanții instituției. Corina Diaconiță a fost răpusă de o boală nemiloasă.

Ne despărțim astăzi de draga noastră colegă, Corina Diaconiță, luată de lângă noi de o boală nemiloasă. A lucrat în cadrul instituției noastre timp de 31 de ani, la Serviciul Monitorizare și Laboratoare, fiind un model de corectitudine și profesionalism. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze și o vorbă bună pentru fiecare, o vom păstra mereu în sufletele noastre. În acest trist moment, transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis colectivul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani.

Colegii Corinei își amintesc doar lucruri bune despre ea și sunt alături familiei îndoliate.

Dumnezeu sa te primească in împărăția Sa, Om bun! Dumnezeu sa te ierte,Corina!”, a transmis o colegă.

Drum lin către îngeri, Corina!! Dumnezeu să-ți dea lumină și odihnă veșnică!”, a mai scris o cunoștință.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
8

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
152

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
414

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...