TVR: Motivele lui Adrian Sobaru au fost unele personale

TVR: Motivele lui Adrian Sobaru au fost unele personale
Adrian Sobaru, barbatul care s-a aruncat, joi dimineata, de la unul dintre balcoanele Palatului Parlamentului, a facut acest gest din motive personale, iar incidentul nu are legatura cu locul de munca, subliniaza Societatea Romana de Televiziune.

"Din informatiile pe care le detinem, barbatul care s-a aruncat joi de la balcon in Parlament este angajat al TVR, avand functia de electrician. Adrian Sobaru a facut acest gest din motive personale. El nu avea probleme legate de locul de munca si niciun fel de litigiu cu televiziunea publica", se arata intr-un comunicat TVR, remis Ziare.com.

"El nu a fost afectat in drepturile sale salariale, dimpotriva, TVR l-a sprijinit material in mod sustinut pentru problemele de sanatate pe care le avea in familie", subliniaza aceeasi sursa.

Adrian Sobaru este electrician la TVR, are 40 de ani, este casatorit si are doi copii, dintre care unul are o deficienta.

Nemultumit ca, in urma masurilor de austeritate luate de Guvern i-au fost retrase unele drepturi pe care le primea pentru copil, acesta s-a aruncat, joi dimineata, de la unul dintre balcoanele Palatului Parlamentului, in timp ce era dezbatuta motiunea de cenzura.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
39

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
22

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
534

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...