Trucuri pentru a pierde kilogramele acumulate in timpul sarcinii

In perioada sarcinii este normal ca o femeie sa ia cateva kilograme, insa nu este normal sa ramana cu ele si dupa nasterea copilului. Orice femeie ar trebui sa fie atenta din nou la silueta sa, bineinteles, fara sa se infometeze. Daca tocmai ai nascut si vrei sa scapi de kilogramele in plus, citeste in continuare ce trebuie sa faci.

Apa trebuie sa devina prietenul tau cel mai bun, te sfatuieste Meds Avaible. Asa ca, in perioada imediat urmatoare nasterii, trebuie sa bei in jur de 10-12 pahare de apa pe zi. Daca vei adauga o felie de lamaie la paharul cu apa, iti cresc sansele sa scapi mult mai repede de grasimea acumulata pe burtica.

Evita bauturile care au un nivel crescut de zahar, deoarece contin multe calorii. De fiecare data cand nu vei consuma un pahar cu suc, iti vei ajuta corpul sa nu mai asimileze calorii in plus. Iar acest lucru te va ajuta sa scapi de grasime.

Daca vrei sa consumi cereale, opteaza pentru cereale integrale. Atunci cand vrei sa slabesti stai departe de carnea grasa si opteaza pentru cea slaba.

Nu uita ca tu reprezinti un exemplu pentru copilul tau si trebuie sa il inveti de mic sa consume alimente sanatoase. Asa ca nu uita ca gustarile sanatoase sunt mult mai bune pentru organismul tau decat produsele fast food sau cele "junk food".

Stafidele sau biscutii din grau reprezinta gustari sanatoase ce pot fi consumate fara griji. In schimb, mancarea de tip fast food se va depune imediat, partea proasta fiind ca aceste kilograme se dau foarte greu jos

. Chiar daca ai nascut de curand, poti face exercitii fizice simple precum mersul pe jos si urcatul scarilor. Cea mai simpla modalitate de a face sport este sa pui copilul in carucior si sa iesi la plimbare cu el. Astfel, poti avea parte de activitate fizica zilnic.

Hraneste-ti copilul de la san, deoarece in acest fel poti arde calorii. Daca vei alapta copilul vei arde 500 de calorii zilnic. De asemenea, daca ai cu cine lasa copilul si iti permiti, poti sa mergi la o sala de fitness si sa iti lucrezi corpul mai bine.

Poti apela la ajutorul unui antrenor personal care sa te sfatuiasca ce exercitii ai voie si ce exercitii trebuie sa eviti in perioada imediat urmatoare nasterii.

La fel de important este sa iti consulti medicul in legatura cu dorinta ta de a face exercitii si sa ai in vedere ce sfaturi iti ofera acesta. Fii realista. Daca inainte de sarcina erai foarte slaba, nu incerca sa ajungi imediat la aceeasi greutate pentru ca organismul tau va avea de suferit.

Nu uita ca nu este recomandabil sa te obosesti sau sa te infometezi imediat dupa nastere, deoarece exista riscul sa dezvolti alte boli. Va dura in jur de 5-8 luni ca sa poti reveni la greutatea dinaintea sarcinii, asa ca nu te forta.

Sursa: Ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Experimentul unui șofer i-a uluit pe angajații de la RAR: Cum faci mașină electrică din Dacia 1300!

Wednesday, 25 December 2024

A transforma o Dacia 1300 într-o mașină electrică nu este doar o idee extravagantă dacă ești pasionat de autoturisme. Acest experiment a fost pus în practică de către un româ...

Țările în care armata redevine obligatorie. Vârsta de la care bărbații vor fi recrutați pentru stagiul militar!

Wednesday, 25 December 2024

Ministerul Apărării din Croaţia, ţară membră NATO din 2009, a anunţat marţi, 24 decembrie, că va demara în ianuarie anul viitor procesul de reintroducere a serviciului militar obligator...

Medic botoșănean, semnal de alarmă către părinți: Complicațiile care "pot lăsa sechele până la pierderea vederii”

Wednesday, 25 December 2024

Sinuzita este o afecțiune ce presupune inflamația sinusurilor nazale, în urma unei răceli, a unei alergii sau a unui blocaj în aceea zonă. Sinusurile au mai multe roluri, de la amplifi...