Anunț: Tribunalul Botoşani organizează licitaţie pentru spaţii destinate amplasării de automate de băuturi

Tribunalul Botoşani organizează procedura de atribuire a unor spaţii aflate în incinta proprie, precum şi a Judecătoriilor din raza de competenţă. Durata contractului de închiriere este de cinci ani, cu posibilitatea prelungirii succesive cu câte un an, prin act adiţional.

Anunț: Tribunalul Botoşani organizează licitaţie pentru spaţii destinate amplasării de automate de băuturi

Este vorba de spaţii care să găzduiască automate de băuturi calde şi reci, amplasate în Tribunalul Botoşani, Judecătoria Botoşani, Judecătoria Dorohoi, Judecătoria Săveni şi Judecătoria Darabani, precum şi a unui punct de distribuţie de produse alimentare, cafea, apă şi băuturi răcoritoare.

La procedura de licitaţie publică pot participa persoane fizice sau juridice care răspuns solicitărilor impuse de documentaţia de atribuire şi care au în obiectul de activitate codul CAEN 4799 specific destinaţiei pentru care se închiriază spaţiul, respectiv amplasarea de automate de băuturi calde şi reci, respectiv distribuţie produse alimentare, cafea, apă şi băuturi răcoritoare.

Procedura de atribuire este licitaţia publică cu plic închis, solicitanţii putând solicita clarificări până pe 17 mai, ora 16:00. Data limită pentru depunerea ofertei este 22 mai, ora 10:00, urmând ca în aceeaşi zi să fie deschise ofertele la sediul Tribunalului Botoşani, acolo unde de altfel se vor şi depune acestea. Perioada de valabilitate a ofertei este de 60 de zile, preţul urmând să fie exprimat în RON şi actualizat la începutul fiecărui an cu indicele anual al preţurilor de consum comunicat de Institutul Naţional de Statistică.

Criteriul utilizat la atribuirea contractului va fi cel mai ridicat preţ lunar pe metru pătrat, iar garanţia de participare este de 250 de lei. Documentaţia de atribuire se obţine de pe site-ul www.portal.just.ro (Tribunalul Botoşani) sau la sediul instituţiei, str. Maxim Gorki, nr. 8, camera 402.

Anunţul complet, aici și aici

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
152

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
365

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
509

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...