Trei mașini au fost avariate în urma unui accident rutier la Unțeni

Trei mașini au fost avariate în urma unui accident rutier la Unțeni

Trei mașini au fost avariate în urma unui accident rutier provocat de un tânăr de 20 de ani care a ajuns într-un final cu mașina, o Dacia Duster, într-un lan de floarea soarelui.

Incidentul a avut loc joi după-amiază, în dreptul localității Unțeni, în momentul în care un autoturism Dacia Duster, condus de un tânăr de 20 de ani, se îndrepta dinspre Ungureni spre Botoșani.

La un moment dat, un autoturism marca Mercedes, care rula în fața acestuia pe același sens de mers a frânat, la fel ca și o autoutilitară care se deplasa în aceeași direcție.

Tânărul nu a mai apucat să frâneze, lovind în spate prima mașină din fața lui, după care aceasta a ricoșat în celălalt-mașină. În speranța de a evita impactul, șoferul Duster-unui a tras de volan, mașina sa ajungând într-un lan de floarea soarelui de pe marginea drumului.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și două ambulanțe pentru a acorda îngrijiri medicale celor din mașini. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav, două persoane primind îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi transportate la spital.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor care au demarat o anchetă, șoferul vinovat urmând a fi sancționat pentru nerespectarea distanței în trafic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
115

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
23

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
434

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...